35+ godina iskustva

Kao tvorac Vašeg imidža pratimo trendove i tržište

Kolor Pres

Kolor pres je porodična štamparija koja uspešno posluje više od 35 godina. Naša štamparija kao ofsetno-tabačna širokog spektra proizvoda, jedina na tržištu u Srbiji, posluje sa oko 100 zaposlenih,na površini od 4000m2 sa mnogobrojnim štamparskim i doradnim mašinama.

Kao lideri u svom poslu posedujemo preciznost,brzinu i kontrolu kvaliteta štampe a naša vizija,misija i cilj štamparstva nas izdvajaju i samim tim Kolor pres ostaje na samom vrhu ofset štampe,naše primarne delatnosti.


Spoj tradicije duge više od 35 godina i najmodernijih tehnologija čini da je Kolor Pres prepoznat kao pouzdan partner kako u Srbiji, tako i van granica naše zemlje.

profile

Srdjan Kojić

Direktor
image_not_found

Zašto Kolor pres

Ljudi biraju našu štampariju

Quote

Naša štamparija kao ofsetno-tabačna širokog spektra proizvoda, jedina na tržištu u Srbiji, posluje sa oko 100 zaposlenih,na površini od 4000m2 sa mnogobrojnim štamparskim i doradnim mašinama. Velikim kapacitetom spremni smo da odgovorimo na sve zahteve naših klijenata u najkraćem vremenskom roku.

Kontaktirajte nas

Zašto da odaberete Kolor pres

We Do

K Kao lideri u svom poslu posedujemo preciznost,brzinu i kontrolu kvaliteta štampe a naša vizija,misija i cilj štamparstva nas izdvajaju i samim tim Kolor pres ostaje na samom vrhu ofset štampe, naše primarne delatnosti.

  • Profesionalnost i iskustvo u radu
  • Povoljni uslovi u digitalnoj štampi
  • Precizno štampanje - Pixel Perfect
  • Isporuka štampanog materijala
  • Veliki tim stručnih ljudi
Kontaktirajte nas

Stučnost pre svega

Sertifikati

Certificated

Certificate Rina

Certificate EMS

Certificate QMS

Cert 11778 QMS EMS OHSAS

Pronadjite inspiraciju

Radili smo

Radili smo

Rekli su

Naši klijenti i partneri

O nama

Pročitajte više

Vesti iz oblasti grafičarstva

BLOG